perjantai 23. lokakuuta 2015

#18 Tämän kauden ensimmäinen Talent

Varoitus pitkästä videosta ja paljosta kuvamäärästä suhteutettuna tekstin määrään.. !Pari viikonloppua takaperin meillä oli kauden ensimmäiset Talent- valmennukset sekä tasokokeet. Lauantaina oli vain perus valmennus ja sunnuntaina tasokokeet. Menin tietysti Jerryllä ja molemmat tunnit meni ihan hyvin. Video materiaalia on paljon, joten en sen enempää itse valmennuksista kerro..Tasokokeen arviosta en sen enempää tiedä, kun että pääsin 3 ryhmään.

Meillä on siis 4 ryhmää, joista 1 on alle 70cm tasoisille, 2 sellaisille jotka menee 1- tason kisoissa 70-80cm, 3 sellaisille jotka menevät 2- tasolla 80-90cm ja 4 niille jotka kilpailee jo 3- tasoa ylemmissä kisoissa.


En kestä :D olihan se este aina 50 cm..
Mutta koska valmennuksista on niin pitkä video, että jätetään niistä kertominen tosiaan videomuotoon ja kerron vähän mitä muuta tein sinä viikonloppuna tallilla, tai oikeastaan ketä ratsastin.


Torstaina oli normaali tuntini  ja menin tietysti Jerryllä. Jerry oli vähän meno päällä, mutta tunti meni silti ihan okei, vaikka tehtävä olikin aika vaikea kun oli paljon suunnan muuttamista ja tiukkoja kaarteita. Tehtiin aluksi paljon pienillä esteillä tehtäviä "radasta" ja lopuksi tultiin tämä rata. Tulin noin 80-90 cm korkeudella ja Jerry oli tässä viimeisessä radassa tosi hyvä.Perjantaina ratsastin uuden hevosen, kimo ruuna nimeltään Portus mutta tuttujen kesken ihan Possuksi kutsutaan. Nimi sopii kuin nenä päähän, välillä kun ratsastaessa päästeli epämääräisiä ääniä, jotka kuulostivat ihan possun röhkinältä. Hoitaessa Possu on tosi symppis ja tykkää tutkia mitä sitä nyt tehdäänkään. Ratsastaessa on vähän stressaantunut ja yrittää juosta alta, mutta sitten kun rentoutuu niin sai kivoja pätkiä. Menin myös Poculla, meidän pikkuisella  vauvainkkariponilla. Poculla ei oltu menty koko viikkoon ja vauhti oli sen mukaista. Annoin sen mennä muutaman ringin omaa vauhtia ja sen jälkeen ponin sai kivasti liikkumaan. Tein Pocun kanssa paljon taivuttelua ja siirtymisiä, että se pysyi kuulolla.
Lauantaina oli valmennus ja päivällä mentiin Heidin kanssa irtojuoksuttamaan Merryä ja Killeä ja oltiin niitten kanssa "poniagilitya". Kaaduin itse puomiin kun Merry tuli niin hitaasti ja jäin katsomaan hyppääkö se edes.. Illalla mentiin Heidin kanssa yhdessä ratsastamaan Kalle ja Gambia. Menin Gambialla ilman satulaa ja se oli ihan okei. Vähän jäykkis, mutta ei mitenkään pahasti ja sain laukattua kunnolla molempiin suuntiin, kun välillä se on ollut laukassa tosi huono.


Sunnuntaina oli valmennus heti aamusta, ja iltapäivällä olin vielä napsutunnilla taluttamassa.Aina ei voi onnistua..
Heidille kiitos, kun oli molempina päivinä kuvaamassa! :)1 kommentti: