sunnuntai 16. elokuuta 2015

#8 Miljoona hevonen- ostokset

Olin eilen launtaina Miljoona Hevonen- tapahtumassa, joka järjestettiin toisena vuotena peräkkäin ja paikkana oli Tuuri. Tarkemmin kilpailu pidettiin kyläkaupan alueella. Tähän postaukseen vain ostokset, seuraavassa on sitten kuvia tapahtumasta kunhan saan huonot karsittua pois.


Tässä kaikki ostokset, alempana tarkemmin pelkistä hevosostoksista. Vasemmalta oikealle; musta/pinkki croptop 5€, Kingsland t-paita 27€, Likit nuolukivi 7€, kisanumero 4,50€, macigbrush 5€, kirja 0€, lasiviila 1€, neuleet 6€/kpl, bandeau 5€ ja huulipunat 1,50€/kpl Ylempänä lähempää kuvaa "Macig brushista", tämä ei siis aito ole, mutta samankaltainen ja nuo blingit on mukava piriste. Tämän ostin omaan käyttöön, en niinkään kellekkään tietylle hevoselle. Hintaahan tällä oli sen 5€, mutta kerrankos se vain kirpaisee kuitenkin erittäin kätevä harja!

Alempana sitten vähän tarkempaa kuvaa uudesta kisanumerosta. Noita on tuossa paketissa kaksi, joten vaikka toinen menisikin rikki on toinen kätevästi varalla. Ja blingblingiä tässäkin vähän. Hintaa ei ollut kuin 4,50€ joka kahdesta numerolapusta ei paljon ole kun tuollaiset yksittäiset maksoi joissakin paikoissa 10€. Tämän ja macigbrushin ostin Parkanon ratsutarvikkeesta.
Ylemässä kuvassa Kinglandin paidassa olevasta logosta kuva. Tämä oli kivan värinen ja pienessä alennuksessa niin tarttui mukaan, sillä mulla on aika vähän sellasia siistimpiä paitoja ratsastukseen (kaikki vanhat on jo ihan kulahtaneet) ja kun kaikki muut paidat on tummansinisiä niin kiva piristys vaatekaappiin. Tällä paidalla oli hintaa 27€ enkä muista sen liikkeen nimeä mistä ostin

Alemmassa kuvassa sitten meidän kaikkien yhteisostos; Likit nuolukivi jota hevoset saa sitten nuoleskella ns herkuksi aina välillä. Makuna hunaja-camomilla. Tällä ei ollut hintaa kun 7€ joten kaikki pulittivat euron.

Mitä pidätte tälläisistä ostospostauksista? Vai olisiko ostokset mukavempia videolla?

Muistakaa käydä laittamassa edelliseen postaukseen kysymyksiä!

2 kommenttia:

  1. Mä kyl tajusin tos et olit menny kommentoimaan Ellan blogiin et oot ratsatanu jonku sisään... En tajuu miten sä ja Ella saatte ratsataa nuoria ku ootte nii huonoja ratsastajia. Ootte korkeintaan jotain vahvoja helppo C tasosia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinun mielipiteestä mutta omasta mielestäni en ole huono, en väitä että olisin paraskaan mutta en ole huono. Ja yhä edelleen meidän ratsastuskenopettaja antaa meidän niitä ratsastaa, ja mä uskon että se tietää paremmin meidän ratsastustaidoista kun sinä. Ja kiitos myös arviostasi heC tasosta, minäpä kerron sulle- heC tasoinen on noin jatkokurssilainen, mä olen ratsastanut 13 vuotta ja startannut heA:ta prosentit 60 kummallakin puolen, ollut valmennusryhmässä ja useamman vuoden ja saan vaikeammatkin hevoset kulkemaan oikein päin kun vaan ratsastan niitä. Minä itse lasken itseni heB-A tasoiseksi ja niin myös meidän ratsastuksenopettaja joten sulla ei pitäisi olla mitään valittamista. Kiitos nam en kaipaa sun arviointeja mun ratsastustaidoista tai ellankaan sillä otan sitä arviointia vastaan valmentajilta jotka on nähnyt mun työskentelevän erilaisten hevosten kanssa.

      Poista