lauantai 12. joulukuuta 2015

Joulukalenterin 12. luukku- Katse tulevaisuuteen


12. LUUKKU ~ Katse tulevaisuuteen

Kuvat ©: Minna E/vastavalo.kuvat.fi
Joulukalenteri on nyt puolessa välissä, ja tänään avaan teille vähän mitä olen ensi kauden osalta suunnittelut. Tämän vuoden kisat niputin yhteen jo aiemmassa postauksessa, ja nyt sitten tulevan eli vuoden 2016 kisa- ja muitakin suunnitelmia.

Kisakauden aloituskisoista ei vielä ole varmuutta mutta, todennäköisesti ne ovat heti alkuvuodesta. Aloitamme turvallisesti vielä 80 cm luokasta, jos sellainen on tarjolla. Muuten hyppäämme 85/80-90cm korkeudella. Tänä vuonna olisi siis tarkoitus nostaa taso kokonaan pykälän ylöspäin, eli 80-90 cm luokkiin, edellisen 70-80cm luokkien sijaan. Tietysti tämä vaatii ahkeraa treenausta ja uskon, että valmennuksissa tulen käymään enemmän kuin kisoissa mikä on tietysti hyvä juttu.Kaudella 2016 minua valmentaa tallin omat opet Satu ja Pauliina, sekä Sannan palattua Suomeen myös hän. Käyn myös todennäköisesti Sanna- Marin tunneilla kevään aikana. Omien kotiopettajien lisäksi käyn Kalle Nykäsen sekä Martin Umaeruksen valmennuksissa niin usein kuin pääsen. Sekä suunnitelmissa olisi pari kertaa myös päästä Nevalan tunneille. Tietysti myös muiden Myrkkyyn tulevien valmentajien valmennuksiin menen jos aikataulut sopii yksin ja saan mennä.

Tosiaan haavena olisi tulevalla kaudella päästä starttaamaan 2- tasolla 90 cm luokissa, sekä mieluusti myös koulua helppo B/ helppo A- luokissa. Uskon tämän onnistuvan, sillä ei haaveet nyt niin suuria ole, ja Satukin sanoi että meidän (minä, Ella ja Ronja) kanssa tähdätään kevääksi kisoissa siihen 90 cm. Kisat ovat tietysti eri tilanne kuin hypätä vaan tunnilla 90 cm, mutta jos ratsastaa hyvin ei se sen kummoisempi ole kuin 80 cm.

Näissä tunnelmissa lähdetään uuteen kauteen!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti