maanantai 7. joulukuuta 2015

Joulukalenterin 7. luukku- Joululahjatoiveita


7. LUUKKU ~ Joululahjatoiveita
Nyt siis kerron vähän mitä toivon joululahjaksi, vaikka tiedän että kaikkea en saa on ostajilla ainakin varaa valita!

Ensimmäiseksi toivoisin ratsastuskenkiä, värissä london brown ja niitä tuntuu olevan mahdottomuus löytää, joten kuvaa en tähän hätään saanut.

Sitten mennään kollaasiin ja aloitetaan vasemmasta ylänurkasta. Anastasia BH Dipbrown Pomade, eli kulmaväri joka on ollut hankintalistalla jo pitkään, mutta suolainen hinta ei ole vielä saanut ostamaan.

Seuraavana Spooksin pipo mitä olen jo muutamaan otteeseen ihaillut Hööksissä käydessäni, mutta tässäkin kukkaro ei tykkää hinnasta.

Kisatakki olisi tosi tarpeellinen, sillä vanha on minulle tosi iso ja haluaisin kumminkin istuvamman takin, varsinkin kun rupean enemmän nyt varmaan kilpailemaan 2- tasolla. Tuo Hööksin exlusive (?) on malliltaan kiva päällä ja vielä edullinenkin!

Myös kisapaita tulisi tarpeeseen, vaikka minulla on jo. Haluaisin tuollaisen jossa on turkoosia, jolloin lämpösemmillä säillä ilman takkia kisatessa paita olisi kivannäköinen ja mätsäisi huopaan, sillä nyt mulla on vain perus Spooksin tummansinen kisapaita.

Myös yhtenä suurimmista lahjatoiveista olisi aidot Timberlandit. Nämä ovat sen verran kalliit etten itse raaski ostaa, vaikka mulle menisi lastenkin malli joka on noin 100€ edullisemmat kuin aikuisten vastaavat.

Urban Decay Naked- luomiväripaletti on ollut kauan haavena ja sinällänsä ei ole väliä olisiko se tuo perus vai 2 tai 3. Ehkä eniten kuitenkin tykkään 2 ja 3 sävyistä, joten ne ovat ykkösinä.

Lahjakortit ovat myös aina tervetulleita, sillä sitten voi käyttää itse valitsemiin tuotteisiin. Esimerkiksi Stockmann, Kicks, H&M, Carlings ja BikBok  olisivat sellaisia kauppoja johon lahjakortteja haluaisin.

Ja viimeisimpänä vielä PPL:n eli Valehtelevien viettelijöiden viides tuotantokausi. Olen katsonut kaudet 1-4 ja tämä on vielä näkemättä, kun Suomessa tämä tulee jäljessä telkkarista eikä Netflixissäkään ole kausia kuin kolme.

Mitä te toivotte joululahjaksi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti