sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Joulukalenterin 6. luukku- Tonttu ja muita


6. LUUKKU ~ Tonttu ja muita

Yleensä itsenäisyyspäivän kunniaksi joka blogissa on postausta suomenhevosista tai muusta itsenäisyyteen liittyvästä. Minulla ei ole mitään itsenäisyyspäivä perinteitä ja uskon, että kaikki ovat jo jonkun verran tietoisia ihanista suomenhevosistamme, enkä itse ole ikinä ollut mitenkään erityisesti suomenhevosten kanssa tekemisissä, joten päätin käyttää tämän luukun jakamalla teille minun 10 lempijoululaulua.


TONTTU- ja ehdoton versio Vesa- Matti Loirin laulamana. Tämä on jotenkin haikea, mutta samalla onnellinen biisi ja jaksan kuunnella tätä monta kertaa putkeen. Ehdottomasti ykköslemppari.


HEI MUMMO- Suvi Teräsniskan kaunis joululaulu, joka saa kylmiä väreitä aikaiseksi.


NÄIN SYDÄMEENI JOULUN TEEN- Niiin ihana! Ja taas Veskun laulamana.


JOULUMAA- Tätä on jo muksusta asti laulettu ennen joulua, jouluna ja vielä joulun jälkeenkin. Tulee jo itseltä ulkomuistista, mutta on vaan niin hyvä.


RUDOLPH THE RED NOSED REINDEER- eli suomeksi vain Petteri Punakuono. Itse tykkään enemmän tästä englanninkielisestä versiosta, mutta suomen kielinen versio on varmasti kaikille tuttu!


ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU- Tämä on hyvä biisi, melkeinpä kenen laulamana vaan! 


SANTA CLAUS IS COMING TO TOWN- eli suomenkielinen versio tästä on Joulupukki matkaan jo käy. Taas niitä biisejä jotka ovat parempia englanniksi.


LAST CHRISTMAS- I gave you my heart ja niin edespäin, aivan ihana tämäkin!


IT'S BEGINNING LOOK A LOT LIKE CHRISTMAS- Michael Bublen joululaulut ovat niin hyviä että oli vaikeus valita vain yksi.. 


WALKING IN THE AIR- Ja viimeisimpänä, muttei todellakaan vähäisimpänä, varmasti jokaisen tuntema kappale Lumiukko- elokuvasta. Ah, rakastan tätä kappaletta sekä elokuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti