sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Joulukalenterin 20. luukku- Blogisuosikit 2


20. LUUKKU ~ Blogisuosikit osa 2


Olen blogisuosikeista tehnyt jo aiemmin ensimmäisen osan. Tämä osa on hieman typistetty ja jo aiemmin kirjoitettu joten pahoittelen, jos esimerkiksi bannerit eivät enää kyseisissä blogeissa ole käytössä. Ja pahoittelut myös julkaisuajasta, sillä en saanut tämän päivän luukun videota latautumaan, joten yritetään sitä huomenna uudestaan!Blogin nimestä voikin päätellä että blogia kirjoittaa Siiri Kaskinen, 22- vuotias hevosharrastelija Tampereelta. Siirillä on hevonen, rautias Beeda- tamma oikealta nimeltään Biscuit III. Siirin vanhemmilla on myös suomenhevostamma Unelma. Siirin shetlanninponi Aada lähti vähän aikaa sitten uuteen vanhaan kotiinsa takaisin.

Blogissa kerrotaan Siirin ja Beedan arjesta, mukavista päivän pirsityksistä, haaveista, uusista tuulista ja kaikesta muusta mistä heppablogissa voi nyt vain kertoa. Mukaan mahtuu hauskoja ja vähän surullisempiakin postauksia, paljon kivoja kuvia, erikoispostauksia ynnä muuta mukavaa! Äiti ratsastaa nyt, myös ruuhkavuosiratsastaja nimellä tunnettua blogia kirjoittaa jo kolmenkymmenen tuolle puolelle ehtinyt Anniina, perheen äiti joka on joutunut luopumaan omasta hevosesta Tintistä ja siirtyä ratsastuskoulukuvioihin. 

Blogi on ehkä jotain niin koukuttavaa, postauksissa on hauska kerronta, paljon pohdintaa ja sopivasti vakavamielisyyttä ja vitsiä sekaisin. Itsekkin kenttäratsastukseen koukuttuneena tämä blogi on vaan niin, ei voi sanoin kuvailla! Kannatan ehdottomasti lukemaan menemistä.
Rouskutellen blogissa seikkailee kaksi, paikoin kolme vuonohevosta; 2- vuotias oripoika Valhallan Nemo, ihan Nemo vaan yleisesti, 4- vuotias ruuna Kotirinteen Mosse, kavereitten kesken Rohan, Rousku tai Popi, onhan rakkaalla lapsella oltava monta nimeä, ja jo 23- vuotiaaksi ehtinyt poikien äiti Lobitsija eli Lotta. Blogia kirjoittelee poikien omistajat Siri ja Marjo.

Blogissa tosiaan siis kerrotaan lähinnä Nemon ja Rouskun koulutuksesta  ja tempauksista. Molemmat pojat ovat tosi fiksuja, ainakin blogin perusteella. Vuonohevoset ovat syötävän suloisia, ja tämäkin tarttunut lukulistaan ns puolivahingossa mutta tarkemmin blogia luettuani olen päässyt siihen hyvin sisälle. Postaukset ovat yleensä hauskoja, paljjon kivoja isoja kuvia ja ennen kaikkea niitä söpöjä vuonohevosia.. Ehkä minäkin vielä joskus ostankin vuonohevosen enkä 140 luokkien estehevosta..Kisamatkalla blogia kirjoittaa Senni, 23- vuotias nainen Ypäjältä. Blogissa seikkailee lehmähevonen Alli, virallisesti Allynclusive W, tyypillinen juntti suomenhevosruuna Pyry Waan, eli Pyry joka on varsinainen tukkajumala sekä vanhempi suomenhevosrouva Mollamari aka Molla.

Blogissa kerrotaan siis Sennin ja näiden karvakorvien elämästä monipuolisesti valmennusten ja kisojen merkeissä. Blogissa on paljon videoita, ja tykkään Sennin tyylistä puhua hevoselle radan aikana. Käykääs katsomassa tämä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti