keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Joulukalenterin 16. luukku- Mitä sitä ostaisi lahjaksi?


16. LUUKKU ~ Mitä sitä ostaisi lahjaksi?


Monella on varmaan vielä viime hetken joululahjaostokset tekemättä, ja teinkin nyt pari kollaasia mitä esimerkiksi lahjaksi voisi ostaa, ja nämä ovat siis hevosihmisille suunnattuja, sillä aika ei riittänyt tehdä enempää. Toivottavasti saatte edes jotain ideaa näistä.


Vasemmassa ylänurkassa on ihanat villasukat, joita saa Hööksistä joko punaisena tai sinisenä ja hintaa on noin 10€. Villasukkien alla on varmasti jokaisen ponitytön unelmajalustimet- eli Freejumpit, joita saa myöskin Hööksistä. Jalustimien hinta on 200-300€ riippuen mallista. Seuraavana söpöäkin söpömpi, ihanan pinkki viltti/huopa. Tällä ihanuudella hintaa 12€ ja tätä saa myös Hööksistä. Ja kukapa ei harjakassia tarvitsisi? Varsinkin tälläistä tyylikästä Eskadronin versiota, joka maksaa noin 50€ ja itse kyseisen kassin bongasin kotieläintarvike.fin verkkokaupasta. Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä Spooksin kaksiväriset saapassukat. Hintaa näillä on noin 15€.
Jos äskeinen kollaasi oli jotain söpöä ja punaista, on tämä kollaasi sitten vähän hillitympää ja pientä blingblingiä. Ensimmäisenä vasemmassa alanurkassa oleva blingbling- vyö, joka on siisti ja kätevä esimerkiksi kisoihin, eikä hintakaan päätä huimaa; 24€ ja tämä on Hööksistä. Myös näin Suomen talvea viettäessä, kun vettä sataa enemmän kuin lunta, on JH Collectionin iso sateenvarjo tarpeellinen. Sateenvarjon saan Hööksistä hintaan 12€. GoldMedalin helmi/bling- otsapanta sopii vaikka hepalle joululahjaksi, tämän saa myöskin Hööksistä hintaan 33€. Myös hieman blingiä sisältävät Roecklin hanskat ovat varmasti monelle tarpeelliset. Hintaa näillä taisi olla 50€ ja nämä ovat kotieeläintarvike.fistä. Ja vielä kaksi juttua niille jotka rakastavat nukkumista! Eli Hööksistä hevosaiheinen pussilakanasetti hintaan 49,90€ sekä pörröiset aamutossut hintaan 11€.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti